Jegesedhetnek, csúszhatnak az utak

FKF: az ónos eső miatt csak az üljön autóba a fővárosban, akinek muszáj!

A Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. arra kér mindenkit, hogy Budapesten csak az utazzon autóval kedden, akinek feltétlenül muszáj, ugyanis az előrejelzések szerint ismét ónos eső várható.

2013.01.22 12:29MTI

 A társaság az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: az előrejelzések szerint a fővárosban északnyugat felől ónos eső várható, emiatt jegesedhetnek, csúszhatnak az utak. A Pest megyei közútkezelő jelentése szerint Páty és Nagykovácsi térségében már "jégpáncél" borítja az utakat.
   
Hozzátették, megelőző jelleggel továbbra is szórják Budapest útjait, de azok az ónos eső miatt ennek ellenére is jegesek lehetnek, csúszhatnak.
   
Az FKF első ütemben az 1200 kilométer hosszúságú fő- és közösségi közlekedési útvonalakon, a hidakon, a felüljárókon, az autóbuszvonalak hegyvidéki szakaszain, az autópályák bevezető szakaszain, a Liszt Ferenc-repülőtérre vezető gyorsforgalmi úton, a kórházakhoz, egészségügyi intézményekhez, a lakosság ellátásában fontos logisztikai bázisokhoz vezető útvonalakon dolgozik.
   
A társaság arra kéri az ingatlantulajdonosokat, hogy az előttük lévő járdaszakaszokat tisztítsák meg a gyalogosbalesetek elkerülése érdekében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.