A vállalt időre

Hamarosan befejeződik az útépítés az Erzsébet téren

A vállalt határidőre, péntekig befejezik az útépítési munkákat a fővárosi Erzsébet téren.

2012.08.23 09:57MTI

A Petőfi Sándor utca azonban várhatóan még augusztus 30-áig lezárva marad - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel. A BKK tájékoztatása szerint így a 16-os és a 105-ös autóbuszok a pénteki üzemkezdettől ismét az eredeti útvonalukon közlekednek, a 15-ös és a 115-ös buszok azonban továbbra is módosított útvonalon szállítják az utasokat a Kálvin tértől az Erzsébet térig. 

A Kálvin tér, a Ferenciek tere és a Szervita téri megállók helyett az autóbuszok a 9-es és a 109-es buszok Kálvin tér és Astoria megállóiban állnak meg. Az Erzsébet teret augusztus 8-án zárták le a főutcaprogram keretében szükséges garanciális javítások elvégzése miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.