Frontális karambol történt

Teljes útzár van Szigetszentmiklós és Kiskunlacháza között

Többen megsérültek, amikor frontálisan ütközött két személyautó csütörtök reggel Szigetszentmiklós és Kiskunlacháza között.

2012.08.23 09:24MTI

Az utat lezárták, a forgalmat elterelik. Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel azt közölte: egy ember súlyosan, három könnyebben megsérült, a baleset körülményei egyelőre tisztázatlanok. A sérülteket mentőhelikopterrel vitték kórházba, az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat az 51-es főútra terelik. Szabó János, a megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettese arról tájékoztatott, hogy a balesetben hatan szenvedtek könnyebb sérüléseket. A helyszínen a műszaki mentést a ráckevei és a szigetszentmiklósi tűzoltók végzik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.