Erősít zöldvonalon a Saab

Támogatja a Saab a bioetanol-kutakat

A Saab erősít környezettudatosság-vonalon: teljes mellszélességgel kiáll a bioetanolos kutak hálózatának bővítése mellett. Így a cég vezetőinek az a célja, hogy mindenhol, ahol Saab-műhely van, E85 kút is legyen.

2008.04.09 19:37ma.hu

A Saab vezetői egy interjúban elárulták: lényegesen bővíteni akarják azon kutak számát, ahol bioetanolt is lehet tankolni - így a jövőben el akarják érni, hogy minden településen, ahol Saab-műhely van, tankolni is lehessen az E85-ből. Néhány kereskedő már lépett is - egyelőre Európa boldogabb vidékein, de ami késik, talán nem múlik.

Sőt: a cég néhány hálózattal is tárgyal, hogy elősegítse az E85 terjedését - ami még akkor is rokonszenves hír, ha a Saabnak jól felfogott érdeke a terjeszkedés: ne feledjük, két modell is van a gyár palettáján (9-3 és 9-5), amit etanol is hajthat - biztos nem árt az értékesítésnek, ha ezekbe könnyű tankolni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.