2010-ben pluszban zárna a Saab

Két év múlva nyereséget tervez a Saab

Gyengébben szerepel a GM-birodalom svéd tagja évről évre gyengébben teljesít - Európában hat százalékos a visszaesés az eladásokban, az egész világon mintegy nyolcezer darab. Ami nem lenne akkora gond, ha nem jelentene megint csak hat százalékot.

2008.02.13 16:50ma.hu

Ehhez képest a cég vezetőjekét éven belül nyereséget akar termelni. Ami szimpatikus, ám nehezen igazolható törekvésnek tűnik, de ez már legyen az ő gondjuk. A stratégia végül is nem rossz: dupláznák a modellpalettát (kettőről négyre...), ezzel megcélozva az évi kétszázezres értékesítést.

A tervezett újdonságokról már lehet valamit tudni: a 9-3 és a 9-5 mellé hamarosan érkezhet a 9-4X, és a 9-1 kódnevű Astra-rokon kompakt is.

Majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.