Kétszer is megpróbált elmenekülni

Oros közelében fogták el az ukrán cigarettacsempészt

Közel 5 millió forint értékű csempészcigarettát találtak annak az ukrán férfinek a kocsijában, akit szerdán a déli órákban ellenőriztek a rendőrök a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Sényő határában. A férfi elhajtott, a rendőrök végül Oros közelében fogták el az üldözés után.

2013.03.07 09:29MTI

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Sényő határában próbáltak meg ellenőrizni egy ukrán személyautót a rendőrök szerdán, a déli órákban, a sofőr azonban elhajtott.

A rendőrök üldözőbe vették, és végül Oros közelében sikerült megállásra bírniuk a sofőrt, aki kiugrott a járműből, és futva újra menekülni kezdett, de végül elfogták a járőrök.

Az autóban és a csomagtartóban a rendőrök 6 ezer doboz ukrán zárjegyes cigarettát találtak.

A közel 5 millió forint értékű csempészcigarettát lefoglalták, és a 39 éves ukrán férfivel együtt átadták a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.