Ukrán zárjeggyel

Cigarettacsempészeket fogtak a kölcsei határrendészek

Ukrán zárjegyes cigarettát találtak a kölcsei határrendészek, szerdán éjszaka egy személyautó ellenőrzése során. Ezt követően átvizsgálták azt a tiszabecsi házat is, ahonnan a jármű kihajtott, ott további 7500 doboz csempészcigarettát találtak.

2013.02.28 09:45Havariapress

Egy tiszabecsi ingatlanról hajtott ki az a személyautó, amelynek 19 éves botpaládi sofőrjét és 25 éves szintén botpaládi utasát ellenőrizték a kölcsei határrendészek, szerdán éjszaka. A jármű csomagterében több doboz ukrán zárjegyes cigarettát találtak a rendőrök. 

Ezt követően házkutatást tartottak a lakásban is, ahol további 7490 doboz csempészcigarettát találtak. A rendőrök a két férfit elfogták, a dohányterméket lefoglalták, és átadták a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.