Cigarettacsempész után eredtek

Durva üldözéses jelenet az M3-ason

Több mint 50 kilométeren keresztül menekült az a cigarettacsempész, akit az M3-as autópályán próbáltak meg elfogni a rendőrök és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai szombatra virradó éjszaka.

2012.06.03 16:02HavariaPress

Egy olasz rendszámú személyautót próbáltak meg ellenőrizni a NAV munkatársai, az M3-as autópályán, szombatra virradó éjjel, a görbeházi pihenőnél, azonban a sofőr továbbhajtott a főváros felé. A pénzügyőrök üldözőbe vették a járművet és értesítették a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőrséget, akik bekapcsolódtak a több mint 50 kilométeren keresztül tartó üldözésbe, miután a sofőr kikerülte az őt megállítani szándékozó rendőröket is. Az olasz autó vezetője, többször nekiment a szalagkorlátnak, illetve az őt üldöző rendőrök autójának, míg végül a mezőkeresztesi lehajtónál letért a pályáról, és település egyik utcájában nekihajtott egy kerítésnek, majd járművét elhagyva elmenekült. A pénzügyőrök az autóban több mint 12 ezer doboz magyar adójegy nélküli cigarettát találtak. A lefoglalt dohányáru értéke 7 millió forint. Az ügyben költségvetési család és közúti veszélyeztetés és hivatalos személy elleni erőszak miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.