Kilencvenhét tő

Kábítószer-ültetvényt számoltak fel Sopronban

Kilencvenhét tő, cserépbe ültetett, szüretelés előtt álló vadkendert és több mint hétkilónyi kábítószergyanús szárított növényi anyagot foglaltak le Vas megyei rendőrök Sopronban.

2012.10.19 16:11MTI

Leibinger Eszter, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: egy szombathelyi és két soproni férfit kábítószerrel való visszaéléssel gyanúsítanak, egyiküket, akinek soproni családi házában a marihuánát megtalálták, őrizetbe vették, a bíróság pedig elrendelte előzetes letartóztatását; ketten szabadlábon védekeznek. A szóvivő tájékoztatása szerint az ültetvényt két 38 éves soproni férfi alakította ki és üzemeltette ez év nyarától. 

Leibinger Eszter közleményében beszámolt arról is, hogy a házkutatás során a kábítószer-termesztéshez használt eszközöket is megtalálták, és csekély mennyiségű szintetikus drog is előkerült. A rendőrség kábítószerrel való visszaélés miatt további négy szombathelyi személyt, köztük egy fiatalkorút hallgatott ki gyanúsítottként, esetükben a drogtesztek pozitív értéket mutattak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.