Kábítószert találtak egy férfinél Nyíregyházán

Drogos tolvaj Mátészalkán

Kábítószert találtak az igazoltató rendőrök egy taktakenézi férfinél Nyíregyházán, míg Mátészalkán egy drogos tolvaj bukott le.

2012.10.18 10:36MTI

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője Fedor Rita elmondta, hogy a 33 éves taktakenézi férfit kedd éjszaka ellenőrizték a rendőrök a nyírségi nagyvárosban, s az intézkedés során 9,5 gramm, a drog-gyorsteszt alapján amfetamin tartalmú kábítószert találtak nála. A férfit kábítószerrel való visszaélés gyanúja miatt őrizetbe vették.

A főhadnagy közlése szerint szerdán az egyik mátészalkai óvodában tetten értek egy 31 éves kazincbarcikai lakost, amint táskákban értékek után kutatott. A rendőrségre előállított férfiról kiderült, hogy kábítószertől befolyásolt állapotban cselekedett, így ellene a lopás kísérlete mellett kábítószerrel való visszaélés gyanúja miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.