Bántalmazta a biztonsági őrt

Tört-zúzott a drogos férfi az Astoria aluljáróban

Vasárnap a reggeli órákban a Budapesti Rendőr-főkapitányságra bejelentés érkezett, mely szerint a Budapest V., Astoria aluljáróban egy férfi három jegyellenőrző automatát rongált meg, a forgalmi iroda üvegablakát leöntötte, majd - az őt megfékezni szándékozó - a biztonsági őrt megtámadta és bántalmazta.

2012.04.03 13:05ma.hu

A riasztott, az egy járőr egy gépkocsi programban szolgálatot teljesítő rendőrök néhány percen beül kiérkeztek a helyszínre, elfogták a férfit és előállították az illetékes kerületi rendőrkapitányságra. A 27 éves rongálót gyanúsítottként hallgatták ki a kerületi bűnügyes kollégák, mellyel párhuzamosan lefoglalták a ruházatából előkerült kábítószer gyanús anyagot, melyet jelenleg vegyész szakértő vizsgál.

Az ügyben a további eljárást közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette, rongálás bűntette, illetve súlyos testi sértés kísérlet bűntette  megalapozott gyanúja miatt – a férfi előzetes letartóztatása mellett – a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.