Feltörték a főnök raktárát

Gátérig húzta a házimozit a póniló

Pónilovas fogattal vitték el a lopott házimozi rendszert egy csongrádi raktárból tegnap. A rendőrök néhány óra alatt elfogták az elkövetőket.

2012.04.03 10:52ma.hu

Egy 26 éves csongrádi fiatalember lopta meg munkáltatóját. A fiatalembernek megtetszett a főnök raktárban tartott házimozi rendszere, ezért feltörte az épületet, majd kitette a kerítés mellé a félmilliót érő zsákmányt. Szólt egy gátéri ismerősének, hogy pónilovas fogatával menjen át Csongrádra, ahol az éj leple alatt felpakolták a lopott dolgokat, majd visszamentek Gátérre.

A csongrádi nyomozók másnap ott foglalták le a házimozit. A fiatalember már ismerős volt a rendőrök előtt, ezért az adatgyűjtés során azonnal képbe került, mint lehetséges elkövető. Ez a vonal jónak is bizonyult, így sikerült néhány óra alatt megoldani az ügyet.

A két gyanúsított kihallgatása során részletes beismerő vallomás tett, ellenük lopás bűntette megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.