Szombat este igazoltatták őket

Három embert gyanúsítanak kábítószerrel való visszaéléssel Tapolcán

Három embert gyanúsít a tapolcai rendőrség kábítószerrel való visszaéléssel.

2012.10.15 14:17MTI

Szombaton késő este Tapolcán, egy háromfős társaságból igazoltatott 35 éves férfi ruházatán illegális szernek tűnő növényi anyagmaradványt találtak a rendőrök. Ezt követően mindhármuknál gyorstesztet végeztek, amelyek pozitív eredményt mutattak - írták. 

A házkutatások alkalmával egyikük, egy 28 éves nő lakásán további anyagmaradványokat, illetve 5 sodort, gyanús növényi törmelékkel töltött cigarettát találtak, amelyeket a további szakértői vizsgálatok céljából lefoglaltak - áll a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében. A három személy ellen a kábítószerrel visszaélés bűncselekménye miatt indult eljárás a tapolcai rendőrkapitányságon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.