Az egy percbe még a nézelődés is belefért

Ilyen tehénlopást is ritkán látunk: egy Fiat Pandával fújta meg az állatot

Mindössze egyetlen percre volt szüksége a tehéntolvajnak, és ebbe az időbe már a nézelődés is belefért, de ki is gyanakodott volna egy kisméretű autóra és annak tulajdonosára?

2014.09.04 07:29ma.hu
Fotó: YouTube

Nem mindennapi tehéntolvajt lepleztek le a biztonsági kamerák, pedig a mutatványhoz jó adag bravúrra is szükség volt. Azt persze nem lehet tudni, hogy hányszor gyakorolta már a férfi a tehénlopás eme technikáját, az is lehet, hogy hirtelen ötlettől vezérelve terelte a nem túl kicsi állatot a ránézésre túl kicsi autóba - igaz, előtte egy kicsit még rendezkedett is, hogy a kocsiban lévő holmik mellé még beférjen.

Az egész művelethez mindössze egy percre volt szüksége, úgy, hogy annak a felét terepszemlével töltötte, csak ezután lendült ténylegesen akcióba, de onnan kezdve másodpercek alatt behajtotta a tehenet a kocsiba, majd addig lökdöste a hátsóját, míg nagy nehezen az ajtót is rá tudta csukni. Utána már csak be kellett pattannia az extrém súlytól gurulni kezdett autóba és villámgyorsan elszelelt.

A lopás puszta tényén felül persze még egy kérdés is felmerül: az, aki ilyesmit képes művelni egy állattal, az vajon később hogyan bánhat a tehénnel? Csak remélni lehet, hogy a hatóságok mielőbb rátalálnak. Az eset helyszínéről egyébként nem sokat tudni, csupán annyi sejthető, hogy valahol orosz nyelvterületen történt - legalábbis a videó címe erre utal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.