Túlj ól sikerült a meglepetés

Szülinapi tűzijáték: egy tucatnyi gyereket égetett meg a robbanás

Egy tucatnyi gyereket kellett kórházba vinni kisebb-nagyobb égési sérülésekkel, miután felrobbant a születésnapi torta. A nagymama nagyon ki akart tenni magáért.

2012.11.21 17:29ma.hu

Ártalmatlan dekorációs csillagszóró helyett valódi tűzijátékot szúrt a lelkes nagymama a 12. születésnapját ünneplő unokájának szánt tortába, a meglepetés pedig szó szerint nagy durranás lett a gyerekek között. Szó szerint, a torta ugyanis a robbanószerkezettől cafatokra repült, a nagyobb baj viszont az volt, hogy a zsúrra összegyűlt siserahad is kisebb-nagyobb égési sérüléseket szenvedett, egy tucatnyi gyermeket kellett kórházba vinni.

Az olaszországi Bagno a Ripoli városában történt esetnek szerencsére egyetlen igazán súlyos sérültje sem lett, arról viszont nem számolt be az austriantimes.at című osztrák hírportál, hogy a nagymamát felelősségre vonták-e a hibáért. Mindenesetre a lakásban alaposan ki kellett takarítani a szétrepült tejszínes csemege után.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.