Riadóztatta a rendőrséget is a mamika

Úristen, robbanni fog! - Bombának nézte a vibrátort

Valószínűleg az ő idejében még nem volt túl szokványos háztartási eszköz a vibrátor, a gránátok viszont annál inkább, így aztán némileg érthető, hogy az idős nő bombának nézte az utcán elhagyott műpéniszt.

2012.09.24 07:29ma.hu

Jó nagy fennforgást okozott egy véletlenül elhagyott műpénisz az olaszországi Montebelluna utcáján, amikor az épp működésben lévő, virgoncan rezgő szexuális játékszert egy 72 éves néni fedezte fel. Talán a korának tudható be, hogy a berregő szerkezetet egy gránátnak nézte, mindenesetre riadtan értesítette a rendőrséget, akik ki is küldték a tűzszerész egységet a "bomba" hatástalanításához.

"Megspórolhattuk volna a költségeket, ha valaki egyszerűen összeszedi" - mondta a rendőrség szóvivője. Az viszont nem derült ki, hogy ki és hogyan felejthetett az utcán egy bekapcsolt dildót.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.