Horrorisztikus látvány volt

Felrobbant a temető, mindenütt testrészek hevertek

Horrorba fordult egy temetés Lengyelországban, amikor a temető alatt húzódó gázvezeték felrobbant és több mint 60 sírt kifordított a földből.

2012.10.19 11:29ma.hu

Hanyatt-homlok menekültek a temetésre összegyűlt gyászolók, amikor épp a szertartás közben óriási robbanás rázta meg a sírkertet. A lengyelországi Gliwice temetőjében több mint 60 sír repült a levegőbe, kifordítva a bennük nyugvó koporsókat a holttestekkel együtt - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

"Egy hatalmas robbanás volt, akkora, hogy ledöntött a lábamról. Aztán mindenütt testrészek és emberi darabok hevertek. Szörnyű volt!" - mondta az 56 éves Barbara Zielinska. A tűzoltók szerint egy szivárgó gáztartály okozta a robbanást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.