Koporsóstól tűnt el a halott a temetőben

Segítség, megszökött a halott mama!

Fél tucatnyi sírt bolygattak már meg, ám sehol sem találják annak a nőnek a holttestét, de még a koporsóját sem, akit még tavaly áprilisban helyeztek örök nyugalomra.

2011.08.26 11:29ma.hu

Közel másfél évvel ezelőtt helyezték örök nyugalomra azt az alabamai asszonyt, aki valamiért mégsem tud nyugodni, olyannyira nem, hogy a temetése óta sehol sem találják a holttestét. Még a koporsót is "magával vitte", ám a temetkezési vállalat tehetetlenül tárja szét a kezét.

Az asszony temetésekor három lánya is jelen volt, mindannyian jól látták, melyik sírgödörbe teszik az anyjukat koporsóstól. Ám amikor néhány nappal később az egyik nővér visszatért a sírhoz, hogy kicsit rendberakja a környékét, döbbenten látta, hogy a sírkő nincs a helyén, igaz, tisztes távolra onnan végül mégiscsak megtalálta a sírt.

Panaszt emelt a temetkezési vállalatnál, ahol első nekifutásra közölték a felháborodott nővel: rosszul emlékszik, sőt, a családja is, az anyját pontosan ott helyezték a földbe, ahol most a sírköve áll. Mivel a gyászoló leány nem hagyta annyiban a dolgot, végül kénytelen-kelletlen elismerték, hogy valóban ők a ludasok, az eredeti temetkezési helyet összekeverték egy másik család tulajdonával, ezért át kellett költöztetni a mamát egy üres területre.

A három testvér úgy döntött, kihantoltatja anyját és új sírhelyet kért, ám akkor érte őket az igazi sokk: a sír teljesen üres volt, abban se halottat, se koporsót nem találtak. A sírásók erre felkerekedtek, és hat további sírt nyitottak fel, hátha ott lesz a keresett személy holtteste, de hiába, az anya nyom nélkül eltűnt.

A nővérek eddig vártak, hátha előkerül az anyjuk, ám több mint egy évvel az eset után, 2011 augusztusának utolsó hetében úgy döntöttek, ideje pert indítani a temetkezési vállalat ellen. Keresetükben 2 millió dollár kártérítést követelnek, valamint azt akarják, hogy 1 millióra büntessék meg a céget a hanyagsága miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.