Hullaszállítás közben halt meg a hullaszállító

Temetőbe indult - a kocsit már nem tudta visszavinni

Egy halottal igyekezett a temetőbe egy temetkezési vállalat alkalmazottja, amikor váratlanul meghalt. A halottaskocsi az út mellett állt, egy járókelő vette észre a halott sofőrt.

2012.08.14 13:29ma.hu

Bizonyára sokan ismerik a klasszikus poént, amikor megkérdezik a biciklijét toló, meglehetősen öreg nénikét, hova megy, mire a válasz: a temetőbe. "És a biciklit ki fogja visszahozni?" - hangzik az újabb kérdés. Nos, valami hasonló zajlott le egy kaliforniai temetkezési vállalat dolgozójával, a különbség csak annyi, hogy ő autóval haladt a temető felé, de munkáltatója telephelyére már nem ő vitte vissza a kocsit.

A női sofőr épp egy halottal indult útnak, akit el akartak temetni, amikor vélhetően rosszul érezte magát, mert még gondosan félreállt a Beverly Hills szállodánál, és csak ezután szenderedett örök nyugalomra, háta mögött a teli koporsóval. A járókelők figyeltek fel a furcsán mozdulatlan sofőrre.

A halottkém szerint a bűncselekmény csaknem teljes bizonyossággal kizárható, gyilkosságra vagy egyéb "külső" okra utaló nyomokat nem találtak, vagyis a halottszállító természetes halált halt. Arra azonban a rendőrség nem tért ki, hogy a "szállítmány" mennyit késett a saját temetéséről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.