Attól fél, hogy nem fog beleférni a gödörbe

Bepanaszolta a temetőt: szorítja a sírja

Panaszt tett a fogyasztóvédelemnél egy férfi, mert kipróbálta a neki fenntartott sírhelyet, de úgy találta, a gödör nem elég nagy, nem fog beleférni, ha eljön az ideje.

2012.04.02 17:29ma.hu / manna.ro

Nem ritka, hogy valaki még életében saját maga gondoskodjon a majdani sírhelyéről, ám a romániai Országos Fogyasztóvédelmi Hivatal emberei igencsak meglepődtek, amikor egy még nem használatba vett sírhellyel kapcsolatban kaptak panaszos levelet. A 72 éves Ioan Puscasu felháborodottan közölte, hogy az előre elkészített sírja túl kicsi lett.

Fotó: manna.ro


Az ügy kivizsgálását követelő férfi szeret kényelmesen feküdni, ezért úgy gondolta, az örökösök helyett ő maga intézkedik temetéséről. Csakhogy amikor szemügyre vette a korábban elhunyt felesége nyughelye mellett kialakított sírt, döbbenten konstatálta, hogy az bizony kicsi az ő igényeihez mérve.

A próbát a lehető legegyszerűbb módon végezte el: ráfeküdt a sírra, és rájött, hogy ha körülötte még egy koporsó is van, akkor bizony nem lesz könnyű leereszteni a gödörbe. A fogyasztóvédelem válaszáról egyelőre nincs hír.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.