Zuhany alá hívogat Dylan Ryder

Nagyon vizes, nagyon kombiné, nagyon átlátszó

Úgy látszik, ez már örökre a nők titka marad, miért mennek a zuhany alá kombinéban, ha az átázva úgyis átlátszóvá válik, ráadásul pár perc után még le is veszik magukról.

2012.03.06 19:29ma.hu

Dylan Ryder minden bizonnyal a valóságshow-kból tanult. Ott szokták úgy csinálni a lakók, főleg a szégyenlősebb hölgyek, hogy az első napokban még pólóban zuhanyoznak, aztán jön a fürdőruha, de még akkor se veszik le, csak benyúlnak alá szappanos kézzel.

Ám ahogy telik-múlik az idő, úgy szoknak hozzá egyre inkább a kamerákhoz, meg úgy feledkeznek meg a rájuk tapadó több százezer szempárról, és ki előbb, ki később, de többnyire mindenki - vagy majdnem mindenki - eljut oda, hogy fittyet hányva a kukkolókra, megszabadul minden ruhájától.

Dylan is ezt csinálta, csak kicsit felgyorsítva, ő nem napokig, mi több, hetekig halogatta a vetkőzést, csak pár percig, igaz, addigra már jól összevizezte azt a halvány kis neglizsét, ami így nagyjából annyit ér, mintha semmi nem lenne rajta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.