Nicole nem akart bikinicsíkot magára

Napbarnán ragyognak a fényes keblek

A nyár még egy kicsit odébb van, akár időben, akár távolságban nézzük, de nem árt idejében gondolni a napozásra. Nicole már el is kezdte, valahol ott, ahol most is épp vakítóan szikrázik a nap.

2012.02.29 19:29ma.hu

Különös darab a bikini: bármilyet vegyen fel az ember lánya, az biztos, hogy barnulás után a fehér csíkok még véletlenül sem ott lesznek, ahol a másnapi fürdőruha takarná.

Nem beszélve arról, ha a nőszemély este el szeretne menni szórakozni egy kicsit, mert ott aztán végképp kínos a tökéletes smink és a csábító, falatnyi fölső mellett virító bikininyom.

Nicole persze egyszerűen megoldotta, de nincs is rajta fehér csík, az már egyszer biztos! A trükkje az, hogy nem vesz bikinit, a tűző nap ellen legfeljebb egy ernyővel védekezik, de ha így izeg-mozog közben, akkor az sem hagy egyenetlen fehér területeket.

Ha valaki esetleg mégis találna rajta, akkor felhatalmazzuk rá, hogy felfedezze ezeket az ismeretlen részeket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.