Pajkosan néz ránk Ann Poll

Égre meredő bimbókkal vonzza a tekintetet

Minden nő rémálma, hogy egyszer a mellbimbói már nem fognak előremeredve irányt mutatni, Ann Pollnak ettől egy darabig biztosan nem kell még tartania.

2012.02.28 19:29ma.hu

Ó, te férfiszívek megrontója, te gaz, csábító nőszemély, hát hogy gondoltad, hogy így felzaklatod a magát erősebbnek képzelő nem egyedeit? Még azt merészeled kérdezni, hogy mit követtél el?

Lássuk csak. Először is, már a vékonyka blúzon keresztül látható, hogy igen szépen ível a csípőd, már-már indulna is a férfikéz, hogy végigsimítsa, de aztán hopp... észreveszünk valami mást is azon a könnyű ruhán át.

Itt bizony nincs melltartó, de a jelek szerint nem is kell, hisz ez a két formás kebel önmagában is megállja a helyét. Pontosabban áll a helyén, méghozzá nem is előre, hanem mindjárt felfele meredő bimbókkal.

Közben meg a szemeden látszik, hogy minden pajzán játékban benne vagy, szinte már beszélnek azok a szemek: gyere, tedd meg, amit akarsz!

És még előadod az ártatlant, hogy nem tudod, mit követtél el. De nem ez az igazán érdekes, hanem az, amit ezek után fogsz elkövetni, az lesz ám az igazán vérforraló!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.