Szívesen lennél vele te is egy lakatlan szigeten!

A természet lágy az ölén

Szinte eggyéválik a természettel a szexi Sheer, annyira, hogy hajlamosak vagyunk felfedezni benne Évát, minden embereknek az ősanyját.

2012.03.05 19:29ma.hu

Nem csoda, ha hirtelen feltámad bennünk a kalandvágy, felfedezni messzi tájakat, ahol a madár sem jár, amikor azt látjuk, hogy azokon a messzi tájakon ilyen gyönyörűségek teremnek, mint Sheer.

Az állandó halvadászattól és a tengervízről visszaverődő napsugaraktól gyönyörű barnára színeződött a bőre, a civilizációtól távol nem fenyegeti őt az elhízás, formás és kidolgozott idomait természetesnek veszi. A nap a haját szőkére szívta, falatnyi bikinijében pedig inkább a rejtőzködést tartja szem előtt, semmint a feltűnést, ezért is olyan homokszínű.

Mi is alig láttuk meg, annyira egybeolvadt a természettel, de azonnal arra gondoltunk: vele szívesen alapítanánk egy új kolóniát. Persze csak kellő rutin után, mert nem lehet ám egy új klánt csak úgy hűbelebalázs módjára megteremteni, jól be kell ám gyakorolni az utódnemzés minden mozzanatát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.