Majd' kiszúrják a szemet a bimbók

Azt hitte, senki sem látja meg kebleit

Jó messzire elcsatangolt Tindra, mert olyan helyen akarta napoztatni melleit, ahol senki sem látja, de szerencsére valaki mégis arra járt és le is fényképezte - mert ezeket a kebleket bűn lenne rejtegetni!

2012.03.01 19:29ma.hu

Ha nem vakítana a fény, akkor is tudni lehetne, hogy nagyon meleg van a sziklás hegyek környékén, legalábbis a Földnek azon a részén, ahol mostanság tölti vakációját a szépséges Tindra. Még a neve is különleges, hát még a kinézete!

A meleget meg abból lehet látni, ahogyan fel van hevülve ez a formás leányzó. Alig bír magával, de szerencséjére talál egy hegyi forrást, így van hol lehűtenie magát, ahogy a víz alázúdul a köveken keresztül.

Ne feledkezzünk meg Tindra rendszeretetéről sem, amit abból lehet látni, hogy fürdés előtt leveszi minden ruháját, de ahogy elnézzük, hiába az a hűs víz, Tindrának esze ágában sincs lecsillapodnia, csak még jobban felforrósodik a teste.

Ide bizony már más megoldás kell, de ezt már találja ki Ön!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.