Imádja a bűnös élvezeteket

Édes nyalakodásra csábít a szőke Molly

Még hogy este 6 után nem szabad enni, pláne édességet! Akkor szabad csak igazán, na persze ez nem vonatkozik a kiskorúakra. A felnőtt csemegék egész máshogy készülnek!

2012.03.02 19:29ma.hu

Édes, krémes, bűnre csábít, az ember valósággal vágyik arra, hogy minél nagyobbat harapjon bele, és fenébe a sok egészségtudatos okoskodóval, akik azt állítják, este 6 után már tilos a nyalakodás!

Naná, hogy nem a tortáról van szó, persze az is jól néz ki, de abból csak előételnek kérünk, vagy esetleg akkor, ha tányér helyett Mollyn szolgálják fel. Onnan pláne lecsipegetnénk!

És Ön? Melyiket választja?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.