Ötletes díszítések és tippek a szobába

Képek - Mindig ugyanazt bámulod az ágyban? Ne tedd!

Bármennyire is szeretjük a hálószobánkat, éveken át ugyanazokat a részleteket nézegetni elalvás előtt és ébredésnél egy idő után unalmas lehet. De olcsón feldobhatjuk!

Otthon - Nem kell sok a szobánk felturbózásához képgaléria

2011.10.03 15:55ma.hu

Egy otthont időről-időre nem árt kicsit feldobni - legalább néhány részletét. Ez a hálószobára is vonatkozik, mert bár ott tölt talán a legkevesebb időt az ember napközben, egy-egy újdonság üdítő hatással lehet a hangulatára.

Képekért KATT ide! - Fotó: allyou.com

Bármi felturbózhatja a hangulatot: egy újszerű fejtámla, egy mutatós anyaggal letakart és masnival megkötött kis asztal vagy éjjeli szekrény.

Elmaradhatatlanok a saját készítésű tárgyak: például ötletes és vidám virágtartók, melyhez nem kell egyéb, csak egy kis kézügyesség. Egy közönséges üveget anyaggal kell bevonni.

Képek a falra, tapéta anyagból vagy díszpapírból. A tükör köré kerüljön valamilyen nem szokványos díszítés, például kusza faágak utánzata.

A lakás bármely pontját fel lehet dobni egy újrafestett, szembetűnő bútorral. A konyhában egy kis kényelmes pihenőrész kialakítása nagyon csalogató lehet, és főzés közben is leülhetünk ide egy kávét meginni.

A szekrények belsejének befestése valamilyen teljesen új árnyalattal meglepő, de hatékony ötlet lehet.

S végül egy szó szerint frissítő ötlet: az élénk színű gyümölcsök is szolgálhatnak ideális díszül, csak ne felejtsük el őket egy idő után megenni...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.