A fürdőt is feldobhatjuk trükökkel!

Fotókkal: Ugye nem akarjuk mindig ezt az unalmas falat bámulni?

Egy fürdőszobának megvannak a korlátai, de észre lehet venni a benne rejlő lehetőségeket is. Íme néhány tipp, hogy igazán jó legyen a hangulata!

Otthon - Nyerő ötletek a fürdőszoba dekorálásához képgaléria

2011.09.15 15:55ma.hu

Nincs szükség nagyobb renoválásra ahhoz, hogy újszerűvé varázsoljuk a fürdőszobánkat. Olykor elég egy-egy kis részletet kicserélni. Olcsón is elvégezhetünk apróbb változtatásokat, amelyek hihetetlenül feldobhatják a hangulatát. Íme néhány ötlet.

Egy új, vidám mintás függöny az ablakra; kisebb növények elhelyezése, mutatós kaspókban; új polcok a falra, amelyeken színes törölköző sorakoznak; szerezzünk be egy natúr színű, helyes új szennyestartót, amelyen akár ülni is lehet. Cseréljük ki a zuhanyfüggönyt.

Képekért KATT ide! - Fotó: allyou.com

Válasszunk ki egy színt, amit szeretünk - és megy a fürdőszobához - majd a tárgyakat cseréljük le erre az árnyalatra. Fessük a fürdőszoba falát más színűre.

Kerüljenek fel rá dekorációs elemek, például ragasztható dekorvirágok. A falak megváltoztatására, amelyeket már ununk, vagy nem tetszik a látványa, olcsó és remek megoldás lehet a színes lécekkel burkolás.

Egy-egy hangulatos bútordarabbal vagy lámpával - ami látszólag szobába való - is kiegészíthetjük a fürdőt. Tekintse meg a képgalériát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.