Hogy minden elférjen az otthonunkban...

Képekkel: 9 tipp, hogy több férőhely legyen a lakásban!

Ha csak nem igazán nagy alapterületű otthonban élünk, mindig akadhatnak gondjaink a dolgok elpakolásával! Valami biztos van, aminek már megint nincs elég hely...

Otthon - Praktikák, hogy több tárolóhely legyen a lakásban! képgaléria

2011.09.12 18:25ma.hu - Fotó: allyou.com

Szeretnénk, ha végre nem kéne zug-helyeket gyártani a lakásban, és annak is lenne hely, amit eddig állandóan ide-oda rakosgattunk? Van megoldás, ráadásul olcsón is kijöhetünk az átalakításból.

Képekért KATT ide! - Fotó: allyou.com

Íme néhány könnyű ötlet, hová, miből eszkábálhatunk még tárolóhelyet az otthonunkba. Miközben szépítjük, tegyük praktikussá is!

Egy tároló helyiség a lépcső alatt, egy sokfiókos, de keskeny tároló szekrényke az ebédlőbe, ami nem foglal sok helyet. Tegyük a dolgozósarkot otthonos, díszes, vidám hellyé, hogy ne feltétlenül a munka jusson róla eszünkbe!

Egészítsük ki a szofát L-alakban alacsony tároló szekrénykékkel. Kerüljük a túlzsúfolt hálószobát! A tárolóegységek kerüljenek a falra.

Alakítsunk ki sokfunkciós gyermek sarkot, ahol tanulni, rajzolni, kreatívkodni is lehet. Hogyan lehetne kreatívabb egy mosókonyha? Tekintse meg a képgalériát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.