Lányos holmik, szerethető környezetben

Gyönyörű fotók: Hogy nézzen ki egy babaszoba?

Ha gyermekáldás előtt állunk, bizonyára örülni fogunk néhány ötletnek, hogyan is nézzen ki az új jövevény kuckója.

Gyönyörű babaszoba ötletes elemekkel! képgaléria

2011.09.08 17:00ma.hu

Nem olyan nehéz megtervezni egy igazi fiús, és egy igazi lányos szobát sem. Tudjuk, mely színek dominálnak majd benne leginkább.

Képekért KATT ide!

Esetünkben egy kislánynak való szoba kerül bemutatásra, amely főként rózsaszín és fehér színekkel készült.

A tapéta helyett ideális megoldás lehet egy szép falfestmény, ami hangulatos, éveken át szívesen nézünk majd rá, és illik a gyermekszobához.

A fabútorok mindig jól jönnek, gyerekszobába különösen. A fehér tárgyak pedig remekül illeszkednek hozzájuk.

Ötletes, lányos a szélesedő ernyővel ellátott, kissé régimódi stílusú asztali lámpa, a fehér fotel és a rózsaszín, kör alakú szőnyeg, valamint a bútorok színéhez illeszkedő, nagyméretű kosarak, amelyek hasznos tároló funkciót látnak el.

Az összhatást a berendezéshez illeszkedő tükörrel és a különleges, madárkalitkára emlékeztető csillárral is fokozhatjuk. Tekintse meg a képgalériát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.