Női cuccok, amiktől a férfiak frászt kapnak

Hihetetlen: Mit szúr ki a pasi a lakásodban?

Vajon mi az, amin megakad a pasi szeme egy nő lakásában? Nem olyasmin, amin hinnénk. Mert bizony a férfiakat is tudja zavarni, ha valami nincs a helyén.

2011.05.13 10:55ma.hu

Ha egy nő tudja, hogy a kiszemelt pasi hamarosan a lakásában is megjelenhet, igyekszik mindent - ha ugyan eddig rendetlenség volt - a helyére tenni, rendesen kitakarítani, hogy rosszat még véletlenül se feltételezzenek róla.

Mégis, van olyasmi a lakásban, amelyről a nő nem is hinné, hogy megakad a pasi szeme. Jó - a férfiak többnyire nem értik, miért van szükség annyi kenceficére, mégis, nem a sminkek láttán kapják fel a fejüket.

Annál inkább azon, ha a kis vattapamacsokból egy tucat lóg a fürdőben: hogy az extra méretű csomagolás valamennyi darabjával mit kezdenek a nők, arról fogalmuk sincs.

Szükségtelen mennyiségek

Ugyanígy az sem fér a pasik fejébe, miért van szükség olyan kozmetikai termékből egy rakásra valóra, amelyek közül mindegyik elvégzi ugyanazt a feladatot.

A többféle hajszárító- és formázó eszköz is a pasik bögyében van. Legtöbbjüknek nem ismerik a speciális funkcióját, de már a szárító- hegyek látványától is zavarba jönnek.

Számukra meghökkentő, ha kinyitva egy nő szekrényét, nagyjából tíz pár sorakozik ugyanolyan színű és formájú cipőkből benne. Az is zavaró számukra, ha a ruhák egymás hegyén-hátán vannak. Könnyen eszébe jut az embernek, vajon ha itt lakna, a lány az övéit is ilyen állapotban tárolná-e.

További mínusz pont, ha ezek után a hölgyemény elsüti, hogy nincs mit felvennie.

Az előszobában széthagyott, számos pár cipő -
melyek közül aznap garantáltan maximum kettőt viselt a nő - az agyára megy a férfiaknak.

Bizonyos pasikat az tud lesokkolni, hány darab női magazint tartogat a dohányzóasztala aljában egy lány, és ezeknek több mint a fele már több, mint három éve jelent meg. Sosem fogja tán kidobni őket?

A konyha nem főzésre való?

Ezt a kérdést is felteszik a pasik, amikor a konyhát egy hölgy szerintük szükségtelen csecsebecsékkel díszíti ki, és a használható konyhafelületekre ezek kerülnek. A művirágoktól egyenesen frászt kapnak.

Van, akinek a kis hangulatgyertyák is bántják a szemét. Sok lány teszi ki dekorációnak szinte mindenhova, de sosem égeti el őket. Tulajdonképpen csak porfogók - vélik a férfiak.

Sok pasit az zavar, ha egy lány lakásában túlságosan meleg van, és még így is arra panaszkodik, hogy fázik.

Na, ez már ciki

A férfiak rosszul lesznek tőle - jogosan -, ha egy lány rendszeresen kinn hagyja a tamponos dobozait, olyan helyen, ahol bárki láthatja. Arra csak néhány nap erejéig van szükség egy hónapban, minek látható helyen tartani?

Képek mindenütt

A lányoknak szokása számos kis képkeretben elhelyezni a fotókat a lakás minden pontján. A pasik szerint ezt is túlzásba viszik, elég abból 2-3 darab, és jobban tennék a hölgyek, ha inkább vennének egy jó albumot.

Állati

Tudja zavarni az erősebbik nem tagjait, ha a kutyával úgy foglalkozik egy lány, mint ha az a gyermeke lenne. Előkelő helyen alszik a lakásban, speciális játékai vannak és még a hálószobába is bejáratos, sőt, az ágyba is.

Pink, és nem az énekesnő....

A szín, amit a hölgyek szeretnek, túlzott mértékben a pasik agyára mehet. Igen: a rózsaszínről van szó!

Ha itt-ott fellelhető, vagy a berendezéshez illik a rózsaszín díszpárna, rózsaszín kiegészítők, az mutatós lehet. De amikor az egész lakás egy felfújt rágógumira hasonlít, gyorsan lelohad a férfiember hangulata.

A túlságosan sok díszpárna jelenlétére is furcsán tekint a pasi. A számukra már érthetetlen mennyiség nem azt jelenti, hogy a szoba mennyire dekoratív tőlük - hanem, hogy nincs egy hely, ahová kényelmesen le lehet ülni..

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.