Tökkelütött trükkök: hogy legyen a tök kicsit más?

Fotókkal: Tök ijesztő ötletek Halloweenre

Már lehet kapni faragnivaló- és dísztököket, töklámpásokat Halloweenre, mi magunk is készíthetünk azonban meglepő és vicces tárgyakat belőlük!

Otthon - díszítsük nem szokványos tökökkel a lakást! képgaléria

2011.09.27 16:55ma.hu

Nem muszáj a töknek megszokottnak lennie: "öltöztessük" be őket is! A narancssárgából csinálhatunk fehéret vagy feketét, kerülhetnek rájuk pöttyök, csíkok és különböző arckifejezések is.

Az ötletekért KATT a fotóra! - Fotó: allyou.com

Stílusos az ijesztő arc, vagy pókok felfestése a tök oldalára. Készülhet a tökből test egy bábuhoz, csupán fejet, lábakat (és ha kell, farkat) kell fabrikálni hozzá.

Apró, világító papírfogakkal és sárga gombostű hegyekkel ugyancsak "arcot" adhatunk a kisebb méretű tököknek. Oldalról pedig ragaszthatunk hozzájuk lábakat, papírból vagy valamilyen textíliából.

Nemcsak Halloween-ra lehetnek ideális díszek a lakásba, különösen, ha egészen újszerű értelmet nyernek a festéssel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.