Festéssel és ötletekkel megújul a szoba

Képek - Mosolyog a szekrény: így csinálj újat a bútorodból!

Unjuk a régi bútorainkat? Nem feltétlenül kell újat venni helyettük. Elég néhány kreatív ötlet, és úgy fogjuk érezni, mintha valóban kicseréltük volna.

Így alakítsuk át az otthonunkat! képgaléria

2011.09.30 15:55ma.hu

Színezzük be az életünket! Ha úgy érezzük, kissé már unalmas a berendezés, dobjuk fel saját kezűleg. A fehér bútorok is izgalmasabbá tehetők némi dekorációval, minták felfestésével.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: allyou.com

A falra ugyancsak festhetünk díszeket, mintákat, azokra a részekre, ahol üresnek érezzük a felületet.

A bútorok átfestését előzze meg a korábbi szín lecsiszolása, majd kenjük rá az új árnyalatot. Ha megvan az új szín, a huzatot is kicserélhetjük egy ahhoz jobban illeszkedőre.

Meglepő és újszerű dohányzóasztalt készíthetünk vékony farönkök összeeszkábálásával, melyre egy kerek üveglap kerülhet.

Ki mondta, hogy a tükör széle csak aranyozott lehet? Legyen lila, ami tökéletesen illeszkedik egy igazi lányos szobába! Válogassunk az ötletek közül!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.