Nem a magasság fontos, hanem a magabiztosság

Így kapd el a nőt: 4 tipp alacsony férfiaknak!

Nem újdonság: sajnos az alacsonyabb termetű pasiknak keményebben meg kell küzdeniük egy nő figyelméért. Különösen, ha magasabb náluk. Íme néhány tuti tipp.

2011.10.14 14:20ma.hu

Nincs mit tenni, egy alacsonyabb férfinak extra praktikákat kell bevetnie, hogy egy hölgy figyelmét elnyerje. A nők általában a magasabb pasikra buknak - de nem mindegyik. Nem biztos, hogy könnyebb dolga van másnak, csak mert nagyobbra nőtt.

Egy alacsony férfi ugyanolyan meggyőző lehet, de érdemes néhány dologra odafigyelnie! A magasabb férfiról a nők erőt, kitartást, férfiasságot feltételeznek, aki képes arra, hogy megvédjen egy hölgyet. Valószínűleg ez az oka, hogy egy alacsonyabb pasinak jobban kell küzdenie egy nőért.

A kulcs azonban inkább a magabiztos fellépés. Gondoljunk csak Pete Wentz-re, Nicolas Sarkozyre vagy Tom Cruisre-ra. Mind alacsonyak, mégis nagyon szép és intelligens hölgy a párjuk. Nos, igen: talán az sem mellékes, hogy gazdagok és népszerűek...hosszútávon azonban ez nem garancia a boldogságra.

No, de hogyan jussunk el odáig, hogy a nőt elkápráztassuk?

- Öltözzünk úgy, hogy előnyös formáinkra tereljük a figyelmet

Az alacsonyabb férfi tudja, hogy abból kell kihozni a maximumot, ami rendelkezésre áll. Semmi esetre se válasszunk buggyos ruhákat, és olyanokat sem, amelyek a méretünknél valamivel kisebbek. Inkább olyanokból válogassunk, amelyek enyhén termetesebbnek mutatnak.

Magas férfiak is viselnek méretükhöz képest túl rövid ruhákat, meglehetősen viccesen festenek benne. Ne feledjük, hogy a nők az előnytelen öltözködést is kiszúrják. Egy alacsony, de atléta termettel rendelkező férfi sokkal népszerűbb lehet, mint egy magas és túlsúlyos!

- Ne hagyjuk ki a testedzést!

Ez az alacsonyabb férfiak ütőkártyája. Ezért nem engedhetik meg maguknak, hogy elhanyagolják a testüket. A magasabb pasik sokszor azt hiszik, nekik nincs szükségük edzésre, hiszen ha fel is szednek pár plusz kilót, a magasságuk miatt az nem látszik...Így aztán könnyedén felülkerekedhet rajtuk egy alacsonyabb, de edzett férfi! Nem kell agyongyúrtnak lenni - de látsszon, hogy fittek vagyunk.

- A stílusos öltözködés lényeges

Legyen az öltözködéshez érzékünk! Könnyen kialakíthatjuk saját stílusunkat néhány jellemző ruhával. Ne hagyjuk, hogy a magasságunk befolyásolja azt. De arra is ügyeljünk, hogy érezhető legyen, jól érezzük magunkat a bőrünkben!

A jólöltözöttség ezen felül mindig szexi. A magasabb férfiak gyakran hiszik, hogy bármit felvehetnek, mert minden jól áll nekik. Nos, ez nem igaz...

- Maradjunk magabiztosak!

A magabiztosság kulcskérdés! Gondoljunk csak Napóleonra. Az önbecsülés (nem tévesztendő össze a beképzeltséggel!) és a magabiztos fellépés nagyon fontos és felkelti az érdeklődést. Ne feledjük, egy magas férfi kevés (vagy nulla) önbecsüléssel sokkal kevésbé ér célt egy nőnél, mint egy alacsony.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.