"Inkább tévézek, mert a barátnőm rossz az ágyban"

Ha a pasi előbb nyúl az irányító után, mint a bugyiba...

Ha a pasi szívesebben nyúl az irányító után, mint a párja bugyijába, nagy a baj: sokan nem merik bevallani a barátnőjüknek, hogy nem elégedettek vele az ágyban.

2011.10.06 18:46ma.hu

Sokkal kevésbé jellemző, hogy egy férfi ejti ki a száján a következő mondatot: "ma ne, drágám". A szenvedély nélküli, erőltetett szex is okozhatja - azon túl, hogy az illető stresszes, vagy esetleg beteg -, ha a pasi rendre visszautasítja a nőt az ágyban.

Amikor összejöttek, még más volt a helyzet: az újdonság varázsa mindent felülírt, nagy hévvel vetették magukat az ágyba. Sajnos azonban azok az idők elmúltak - és a pasi rájön, hogy valami hibádzik. A barátnőjéből eltűnt valami - vagy talán nem is volt meg?

Lehetséges, hogy egykor a tekintetével tűzbe hozta, kisugárzásával - no és nem utolsósorban a bájaival - levette a lábáról, ám ha hónapokon át a rossz szexszel küzdöttek az első éjszakát követően, a férfi nem érez mást, mint hogy a közeledést valahogy meg kellene úsznia...

Persze, megmondani nem merik, hogy elégedetlenek a hölggyel az ágyban. Nem szeretnének végignézni egy Bridget Jones-szerű összeomlást, amikor a fejéhez vágják: bizony megbukott a szex-teszten. Mit tehetünk, ha rossz szex keseríti meg a kapcsolatunkat?

- A kifogások - például fejfájás - keresése a nőkre jellemző inkább. De pasik is bevethetik a trükköt. A gyomorfájás, a fejfájás eljátszása nem mindig válik be, de azért gyakran. Ásítozzunk gyakran, vagy járkáljunk ki a vécére, nyögjünk jó hangosan, hogy ő is hallja. A játékokat addig játszhatjuk, amíg elálmosodik, vagy nem lesz már kedve a szexhez.

- A megközelítés. Nem mondhatjuk nyíltan a kedves szemébe, hogy rosszul veszi a szájába azt a bizonyos dolgot. Ám ha elkezdünk arról beszélni, hogy ő mit szeretne másként az ágyban, témánál vagyunk: megemlíthetjük azt is, mi mit szeretnénk máshogy!

- A nő számára figyelmeztető jel lehet, ha nem tartjuk eldugott helyen a pornófilmeket. Esetleg rajtakapja a pasit, amint éppen azt nézi. Az erotikus magazinok látható helyen tartása sem rossz ötlet. Biztos, hogy a nő fel fog tenni kérdéseket magának, vajon rosszul csinál-e valamit. Mit tudnak azok a nők a pornófilmen, amit ő nem? Gyanakodni kezd, és a kifogások mögé is kezd belátni.

- Írassuk be a hölgyet egy rúdtánc-órára...Egy kis manipuláció, de ennek hatására is kérdések sora fog megjelenni előtte. Miközben a pasi 10 percenként gondol a szexre, a nő a súlya, a sminkje, a haja, a körmei miatt aggódik.Sokkal többet foglalkozik a külsejével, mint a férfiak általában. Mi lehet tehát jobb ötlet, mint egy olyan óra, amelyen szexisebbnek érezheti magát és még kalóriát is éget?

- Nem túl kedves ötlet, de hatásos lehet. Olykor sajnos a kegyetlen őszinteség bizonyul a leghatékonyabbnak... Mondjuk meg a párunknak, hogy le kellene fogynia.

Persze, ha az elhízása is lelohasztja a szex iránti lelkesedésünket. Vagy: vásároljunk neki szándékosan a méreténél kisebb ruhákat. Venni fogja a jelzést...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.