Szex az új nővel? Így bűvöld el első körben!

Hány percet érdemes a lábak között elidőzni?

Még a legtapasztaltabb pasikat is el tudja bizonytalanítani a helyzet, amikor egy új barátnővel készülnek eltölteni első éjszakájukat. Mi van, ha ő más? Mindent máshogyan kell csinálni?

2011.10.02 15:00ma.hu

Egy valamit nem árt, ha már az elején tisztázunk: a nők az első szex alkalmával feltérképezik, mennyire törődő a pasi, odafigyel-e rájuk is, arra, hogy nekik mi és hogyan esik jól.

Ha ilyenkor elbukik a fickó, lehet bármilyen sármos, kedves, vagy degeszbuksza, nem sok reményt fűzhet a biztató folytatáshoz - leszámítva, ha mutat hajlandóságot a változtatásra. Mi az, amivel már első körben elbűvölhetjük a nőt?

- Ne hamarkodjuk el a szexet. Egy felmérés szerint a nők átlagosan 8 randi után bújnak ágyba egy pasival. A "történjen meg a harmadik alkalommal" nem a legjobb hozzáállás. A nő küldeni fog jeleket, hogy készen áll a szexre. Ha például ő maga teremti meg az alkalmat, hogy egész este kettesben lehessünk a lakásban, az egyértelmű zöld jelzés.

- Ha hosszú ideig csak a csókolózásig megyünk el, az biztosítja őt afelől, hogy nem csupán a szexen jár a férfi esze. A hosszas csókok nélkül csupán 7 nő közül egy fog belemenni a szexbe. Azt is vegyük figyelembe, hogy a nők harmada elvágja a folytatás lehetőségét, ha az első csók nem tetszett neki.

- "Evezzünk mélyebb vizekre" lassan: negyedóra csókokkal kényeztetés után haladjunk a nő testén lejjebb. Számos nőnél legalább 8 percbe telik, mire annyira felizgul, hogy a csikló izgatására vágyik.

- Ha megkaptuk a bátorítást, a biztatást a folytatásra, haladjunk a csókokkal a nő testén lefelé. A hölgyek 52 százaléka szerint legalább 15 percet érdemes a lábak között "elidőzni". A nyelvünkkel először "fedezzük fel" a csikló környékét, majd érintsük meg azt. Álljunk meg egy pillanatra, és a combok belső részét csókoljuk. Ismételjük meg ezt, és az izgalom garantált lesz.

- A hölgyek 38 százaléka szerint az ideális idő az aktusra 10-20 perc, 66 százalékuk pedig úgy gondolja, hogy első alkalommal a misszionárius pózt érdemes alkalmazni. Később aztán lehet variálni. A derék és a fej alá lehet kispárnát helyezni, így lehetővé válik a mélyebb behatolás.

- A szex utáni viselkedést is jól megfigyelik a nők. Ha a pasi más elfoglaltság után néz vagy gyorsan elalszik, és nem méltatja pár csókra a partnerét, a nő azt hiheti, hogy csak egy éjszakás kaland volt. Ölelkezzünk, csókoljuk meg őt. A nők 56 százaléka igényli, hogy a szexet követően legalább 20 percet még meghitt közelségben töltsön a férfival. Már az is jelzésértékű a számára, ha a karját a hasunkon vagy a saját karunkon nyugtatjuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.