Mivel bukhatod el a randit?

Figyelem! Nincs esélyed, ha ezt a pasi kiszúrja

A nők gyakran nem is gondolnak rá, hogy elbukhatják a csábítást bizonyos dolgokkal, melyeket azonban egy pasi rögtön kiszúr rajtuk. Például, hogy mennyire őszinte a mosolyuk...

2011.09.27 10:25ma.hu

Nagy segítséget jelenthet tudni, mit is vesz észre elsőre egy férfi a nőn. Nos, ezúttal nem a formás idomokra kell koncentrálni. Van néhány apró dolog, melyet egy pasi "lecsekkol", amikor találkozik egy nővel. Például, hogy:

- Mennyire vastag a haja. Emögött az evolúció áll. A férfiak ősidők óta a dús hajra "buknak", amely annak a jele, hogy a nő egészséges.

- Mennyire őszinte a mosolya.
A legtöbb pasi meg tudja különböztetni az álmosolyt a hitelestől, amely jelezheti, hogy egy nő nyugodt és jól érzi magát a bőrében, vagy csupán tetteti azt.

- A baráti kör nagysága.
A férfi számára árulkodó, ha túlságosan sok a barát (amiből lehet egy csomó felszínes barátság is), de az is, ha csupán egy jó baráttal rendelkezik a lány. Az ideális, ha nagyjából három barátja van, akire biztos számíthat.

- A nő hangja: tanulmányok szerint a férfiak legjobban a kicsit magasabb hanghordozásért vannak oda (mint Kristin Bellé például), talán emögött is az evolúció áll...

- A csípő-derék aránya. Igen, ugyanis a férfiak nagy része a gyermeke anyját is keresi a nőben. Ha a derék jelentősen kisebb, mint a csípő, az a termékenységet jelzi számukra, és jó pont a szemükben.

- A pasi megfigyeli a bőrt: a túlzott aggodalmaskodás és a stressz ugyanis kiütközik rajta. Érdemes tehát "dolgozni" a ragyogó, tiszta, egészséges hatást keltő bőrön...

- A szem: a férfit ámulatba ejti egy tekintet. Ha az a tekintet olyan, ami megfogja. Egy jó sminkkel ráirányíthatjuk a figyelmet. És ne feledjük: mindig az optimista tekintet a nyerő.

- Mi a hamis? A férfiak azt is megfigyelik egy nőn, mi az, ami erőltetett, ami mű-, ami hamis rajta. Sok dolgot tartanak felesleges cicomának is - például a műszempillát vagy a hajhosszabbítást...

Ezek a dolgok igenis sokat nyomnak náluk a latban. Úgyhogy ha esélyesek akarunk maradni, szavazzunk inkább a csinos, de természetesebb megjelenésre!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.