Nem beszél az exekről és a hamis orgazmusról sem

8 dolog, amit biztos eltitkol a nő!

Nos, igen - vannak dolgok, amiket a párunk nem fog az orrunkra kötni, feltehetően sosem. Mi az, amiről a nő nem beszél?

2011.09.27 18:55ma.hu

Bizonyos dolgokkal kapcsolatban a nők nem érzik úgy, hogy a teljes igazságot kell mondaniuk - a párjuknak. Főként azért, mert rosszul esne neki, de az is lehet, hogy csupán nem szeretnének ennyire kitárulkozni előtte. Mi az a 8 dolog, amit szívesebben titkol el a nő? Íme az első négy.

- Több férfival aludt együtt, mint amennyit bevall: 3 nőből egy nem a valódi számot osztja meg a kedvesével. A hölgyek hajlamosabbak a múltban történt dolgokat megtartani maguknak. Ha valóban az igazat akarjuk hallani, egy őszinte beszélgetéssel kezdődő estén hozakodjunk elő a saját múltunkkal, akkor talán ő is többet elárul a sajátjából.

- Ha megcsalásról van szó: a hölgyek 7 százalékban a rossz szex miatt, 19 százalékban azért csalják meg a párjukat, mert már nem szerelmesek, 17 százalékban azért, mert valami izgalomra vágynak, és 28 százalékban azért, mert újra szexisnek és érzékinek akarták érezni magukat! A számok magukért beszélnek.

Az is kiderült, hogy abból a 32 százalékból, aki megcsalta már a férfit, 68 százalékuk nem mondta el neki a hűtlenséget.

Észre lehet venni, ha egy nő már nemigen érdeklődik a párja iránt. Nem érzi szükségesnek, hogy tetsszen neki, több időt szeret egyedül tölteni, nem flörtöl már vele. Vegyük észre a jeleket!

- Eltitkolja, ha nem jött az orgazmus: a nők 48 százaléka játszott már el orgazmust, valódinak 52 százalékuk vallotta azt. Egy 2009-es felmérés szerint a nők 63 százaléka, ha nem élt át orgazmust, nem is kezdeményezte továbbiakban a szexet. 29 százalékuk egyáltalán nem kívánta. Gond van, ha azt látjuk, nem is érdekli igazán a szex.

Sok nő azért játssza el az orgazmust, mert unatkozik; azt szeretné, hogy a partnerének jó legyen; vagy az őt szeretné megkímélni az igazságtól, miszerint neki nem is jó. Ha úgy véljük, hogy valami nincs rendben, arról mindenképp beszélni kell. De ne akkor és ott, az ágyban!

- A nő eltitkolja, ha tartja a kapcsolatot exével. Néhány levéllel évente nincs gond. Ha azonban az érdeklődés gyakoribbá válik, kezdhetünk gyanakodni.

Manapság a közösségi oldalakon sokkal hajlamosabbak vagyunk barátnak felvenni egy az ex-kedvesünket, és bizonyos esetekben ennek lehet is következménye. Gyanús lehet, ha gyorsan bezár egy oldalt, vagy abbahagyja a netezést, becsukja a laptopot, amikor a férfi belép a szobába.

Az ellenőrizgetéssel nem sokra megyünk; a nő még óvatosabbá válik. Ha úgy érezzük, hogy túl sokat kommunikál az ex-szel, inkább kérdezzünk rá nyíltan. Vagy játsszuk el, hogy mi vagyunk hasonló szituációban, és mit írunk vissza egy exnek, aki beszélgetni akar velünk.

Folytatás következik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.