Érdemes figyelni az árulkodó jeleket!

Figyelj az üzenetekre: jelzi az orgazmus közeledtét a nő teste!

Nem csoda, hogy a férfiak csodálattal csüngnek a női testen - hiszen az gyönyörű és kívánatos. De vajon észrevesszük-e az üzeneteit, ha eltekintünk az izgató formákról?

2011.09.14 14:25ma.hu

A pasiknak olykor nehéz levenniük a szemüket a hölgyek legizgalmasabb testrészeiről - ám ha eltekintünk ezektől, testük többi pontja is tartogathat érdekes üzeneteket a számunkra.

- Mint tudjuk, a szem a lélek tükre, de azt is elárulja, mennyire érdekes a nő számára a férfi. Nézzük meg jól a pupillákat. Amennyiben felkeltette az érdeklődését, a pupillái kitágulnak, úgy is tűnik, mintha jobban figyelne. Kutatók szerint a férfiak attraktívabbnak is találják a nagyobb pupillával rendelkező nőket.

- Kapjuk el a pillantását egy percre. Amennyiben a normálisnál gyakrabban pislog (a normális egy perc alatt nagyjából 15 alkalom), nagy esély van arra, hogy éppen fogamzásgátló tablettát szed, ezek a nők ugyanis 32 százalékkal többször pislognak, mint akik nem élnek a gyógyszerrel.

Lépjünk fel vele szemben a legmagabiztosabb, leginkább támaszt nyújtó módon, mivel a hormonszint változás miatt ezek a hölgyek érdeklődőbbek az életerőt sugárzó jellemvonások iránt.

- Amikor iszogatásra kerül a sor, és a nő több pohár után is úgy néz ki, mintha semmi baja nem lenne, mi a teendő? Az alkohol másként hat a nőkre és a férfiakra.

Utóbbiak inkább elveszítik gátlásaikat, a hölgyek azonban higgadttá és nyugodttá válnak. Vessünk rájuk egy pillantást, ha elérték ezt az állapotot, ne adjunk nekik több italt, ellenben egy közepes-gyors tempójú zene frissítő hatással lehet rájuk.

- Tudni akarjuk, szóba hozzunk-e egy bonyolultabb beszélgetést? Ahogyan a nő lélegzik, abból rájöhetünk, mennyire van relaxált állapotban. Amennyiben minden belégzésnél behúzódik a has, felszínes a lélegzetvétel, ami stresszt jelez. Tartsuk a távolságot. Ha a has és a mellkas jobban tágul a belégzéssel, mélyebb levegőt vesz, ritmusosabbak a lélegzetvételek.

- Vigyázzunk, mert a nők orra sokkal "kihegyezettebb" a furcsa szagokra. Jobban tesszük, ha ébredés után rögtön fogat mosunk...

- Szex, illetve előjáték közben pillantsunk a mellkas bőrére. Ha a nő felfokozott állapotban van, az egyre jobban kipirosodik, hiszen megváltozik a vér nyomása, gyorsul a pulzus. A mellek megnagyobbodnak egy kissé, ha a helyzet "forróvá válik".

- Jelzés a szexben a férfi számára: ha a nő háta boltozódik, közeledik az orgazmushoz. Tartsuk fenn ugyanazt a ritmust és intenzitást, amit eddig, a biztos élvezethez.

- Figyeljük a nő ujjait. Biztos jele az aggodalomnak, a depressziónak, ha az ujjak bőre csipkedve van, a körmök rágva, esetleg letöredezve. Ne szóljunk rá, inkább gyengéden vegyük el egyik kezét a másikról, fogjuk meg és szorítsuk meg.

- A nők keze hidegebb a férfiakénál. Nemcsak úgy érezni - valóban az. Testük úgy van programozva, hogy inkább a szaporodószervek tájékát tartsa melegebben, ahhoz, hogy a kéz felmelegedjen, érdemesebb a derekát megmelengetni.

- A pasi általában eleget tud a nő menstruációs ciklusáról, vagyis arról, mikor kell őt békén hagyni. Két héttel előtte kívánja azonban legjobban a szexet. A hátrány csupán az, hogy ilyenkor a legnagyobb esély a teherbeesésre is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.