A törődés, megértés fontos, ha szexet akarunk

9 módszer, amivel beindítjuk a nőt!

Ahogyan a pasiknál is megvannak azok a módszerek, melyeknek nem tudnak az erősebbik nem tagjai ellenállni, a nőket is könnyen rá lehet venni a szexre, csak tudni kell a módját.

2011.09.10 15:00ma.hu

Ahhoz, hogy a párunk rendszeresen szeressen velünk szexelni, egyáltalán nem mindegy, hogyan bánunk vele, uraim.

- A hölgyek szeretik a szép szavakat és az érzések kimutatását. Annak a pasinak nagyobb esélye van izgalomba hozni egy nőt, aki érti ezeknek a módját. Mondjuk ki, hogy mit érzünk, mit szeretnénk. A "sosem" és a "mindig" szavak használata is varázserővel bírhat, például "sosem okozol csalódást, ha ámulatba akarsz ejteni", vagy "mindig élvezem, ha a pólód alá nyúlhatok".

- Koncentráljunk a nőre! Nem túl szívderítő, amikor fáradtan hazaérve, még a munkahelyi dolgokon gondolkodva odavetjük, milyen volt a napja és adunk egy megszokott csókot. Ez nem igazán szól róla! A nő rögtön érzékeli, ha nem kap elég figyelmet, és bánkódni kezd. Persze szükség van egy kis szusszanásra után, de ha helyrerázódtunk, kapja meg a párunk a törődést! Azt se feledjük el megjegyezni, milyen jó újra itthon, vele.

- Nevessünk a viccein, történetein! A nők értékelik, ha a párjuk vevő a humorukra, és fordítva, ugye. Elég rossz a helyzet, ha ezt elfelejtjük. A nevetés ráadásul, mint tudjuk, orvosság...

- Ha egy vita során már sem a szép szó, sem a tények felsorolása nem használ, nyugodtan eresszük ki a hangunkat! A kiabálás nem bűn, persze ne legyünk bunkók! A feszültség levezetéséhez is hasznos...

- Ellenben ha úgy hozza a szituáció, és a nőnek van igaza, meghunyászkodni és bocsánatot kérni is tudjunk! Egy jó férj ad a neje szavára, meghallgatja a tanácsát és bízik benne!

- A nőnek szüksége van a közelségre, a meghittségre, hogy szexisnek érezze magát és hangulatba kerüljön. A férfinak szüksége van a szexre, hogy közelebb érezze magát a nőhöz. Kicsit furcsa a dolog, de annyi bizonyos, hogy ezt a tényt egy jó férj észben tartja.

- Ne feledjük az érintés hatalmát! Érintsük meg a párunkat, amikor csak alkalom adódik rá, hogy érezze, fontos nekünk, és keressük a lehetőséget, hogy hozzáérjünk...

- Ha azt akarjuk, hogy békesség legyen otthon és a nőnek ahhoz is kedve legyen, amire vágyunk, lássuk meg, miben lehetünk a segítségére. Ha elmossuk a kávés csészéket, vagy bármibe besegítünk a háztartásban, értékelni fogja.

- Az ember ritkán változik meg, ha úgy érzi, hogy önmagáért szeretik és megbecsülik. Ezt tartsuk észben. Mert ugye, nem akarunk otthonra házisárkányt?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.