Ellensége kőbe zárta a lelkét, de már kijutott

Szenzáció: Fekete Pákó lelkét kiszabadították

Azért történik mostanában Fekete Pákóval annyi balszerencse, mert egyik ellensége egy rossz sámán segítségével egy kőbe zárta a lelkét. Most kezdheti előről az egészet, mert Pákót kiszabadították.

2011.06.15 16:29ma.hu

Fekete Pákóval az utóbbi időben nemcsak örömtelii dolgok történtek, hanem kijutott neki a kellemetlenségekből is, aminek egyik ellensége szerint az az oka, hogy egy sámán segítségével kőbe zárták a lelkét, és amíg az ott van, addig kísérni fogja a balszerencse.

Egy jósnő már a múlt héten jelezte, hogy ő szívesen megszabadítja a nigériai születésű, bár most már magyar állampolgár Pákót a rontástól, ráadásul mindezt ingyen és bérmentve, de akkor Pákó azt mondta, ő nem hisz ebben. Az RTL Klub viszont mégis szerette volna, ha az énekes lelke megmenekül, így egy másik jósnőt "szereztek" neki, és összehozták őket a Reggeliben.

Fekete Pákó auráját gyertyával tisztítják (Fotó: RTL Klub/Reggeli)


Radics Ágnesnek először is tisztáznia kellett, mi is ez az átok. A jósnő elmondta, hogy régi felmenőink iejében még inkább félelemkeltésre használták ezt a "technikát", ma viszont ha azt mondják valakire, hogy "átok ül rajtad", annak szinte biztos a pénzszerzés a célja, elvégre az átoklevételt mégiscsak illik kellőképp honorálni.

Pákó persze eleve nonszensznek minősítette az egész felhajtást, és elmondta, hogy ő keresztény, aki Istenben és az ő angyalkáiban hisz, az átkok nem igazán hatnak rá. "Gyerekkoromban édesanyám mindig azt mondta: Fiam, csak higgyél a Jóistenben, ő majd segít." - magyarázta.

Radics Ágnes bevallotta, hogy valóban van némi szerepe a hitnek is ebben, hisz ha valaki elhiszi, hogy megátkozták, akkor csupa rossz dolgot fog maga körül tapasztalni, aki viszont nem hisz az egészben, annak nem lesz szembetűnő a változás.

Aztán ezzel a lendülettel hozzá is látott a lélektisztításnak, mégpedig egy szentelt gyertyával, amivel ezúttal csak az auráját tisztította meg, de Pákó lelkére kötötte, hogy a maradékot vigye haza és égesse el egészen a csonkjáig, akkor lesz teljes a hatás.

A biztonság kedvéért még egy kártyát is húzott Pákó az asztalról, ami megerősítette, hogy ez a gyertyás tisztítás most tényleg kellett, de már védve van minden rossztól, ami persze a Didikirályt láthatóan nem hatotta meg túlzottan, de egy egészen kicsit megilletődött az Isteni Időzítéstől.

És hogy tényleg hatásos volt-e a varázslat? Az legkésőbb 2 hét múlva kiderül, amikor Pákó már túllesz az újabb bírósági perén, és kiderül, kinek ad igazat a bíróság a rágalmazási ügyben.

Még több hír Fekete Pákóról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.