Még Joshi Bharatban is bennragadt a szó

Döbbenet: Fekete Pákó "szoros macskát" keres Zsuzsi szoknyája alatt!

Hosszú hallgatás után, legalábbis ami a zenei részt illeti, új dallal rukkolt elő Fekete Pákó, amiből Joshi Bharat műsorában mutatott be először egy részletet. A hatás leírhatatlan.

2011.06.02 16:48ma.hu / FEM3

Még a sokat megélt Joshi Bharat torkára is odafagyott a szó, amikor meghallgatta Fekete Pákó legfrissebb "slágerének" refrénjét. A Zsuzsi, Zsuzsi, mutasd a szoknyád... kezdetű népdal persze nemcsak kissé pikáns volta miatt okozott átmeneti zárlatot az amúgy mindig észnél lévő műsorvezetőben, hanem Pákó sajátos kiejtése is rendesen a padlóra küldte Joshit.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Ez egy magyar népdal" - magyarázta Pákó, mielőtt dalra fakadt, mert persze magyarázatot kellett adnia arra, hogy miért Zsuzsiról énekel, mikor a feleségét Ágicának hívják. "Vannak olyan népdalok, amiket már elfelejtettek, és ilyenkor jön egy népdalkutató és felkutatja" - derült ki a dal születésének története.

"Az Add ide a didit is egy népdal volt!" - fűzte hozzá az immáron teljesen magyar állampolgárrá avanzsált nigériai születésű énekes. Aztán ezzel a lendülettel rá is gyújtott a nótára, hogyaszondja:

"Zsuzsi, Zsuzsi, mutasd a szoknyád,
Van-e benne szoros macska, vagy valami más?
Zsuzsi, Zsuzsi, mutasd a szoknyád,
Ha megfogom a szoknyádat, mindjárt kiabálsz!
"

"Drága Dayo barátom, d' jó volt ez a dal!" - bökte ki végül hosszas töprengés után Joshi, mikor végre újra rátalált a szavakra, egyúttal megfejtette, hogy a szoros macska valójában szőrös macskát akart jelenteni.

Aztán hogy megelőzze a további hasonló élményeket, gyorsan sorselemzésbe kezdett...

Még több hír Fekete Pákóról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.