Megszólalt Pákó a múlt heti verés után!

Fekete Pákó: "Nem ütöttem vissza, mert a törvény tiltja!"

Pontosan egy hete támadt Fekete Pákóra egy személy, akiről hivatalosan semmit nem lehet tudni, de kiderült: nem teljesen úgy történt az eset, ahogy arról az első hírek szóltak.

2011.06.01 17:03ma.hu

Sokkoló hír járta körbe egy hete a hazai bulvársajtót: Fekete Pákót brutálisan összeverték. Mivel azonban a zenész gyakorlatilag elérhetetlenné vált, az orvosok pedig hivatalból nem nyilatkozhattak, megindultak a találgatások, hogy mi is történt valójában. De ennek most vége: Pákó kikerült a kórházból és az RTL Klub műsorában végre elmesélte a sztorit - vagy legalábbis azt a részét, amit nyilvánosan ki lehet mondani.

"Nem a Fővárosi Bíróságra mentem, hanem az ügyvédemhez, a Stollár Béla utcába" - kezdte Pákó a beszámolóját mindjárt egy cáfolattal. Az első hírek szerint ugyanis a Markó utcában történt a támadás, ahogy kilépett az épület ajtaján. Valójában már eljött az ügyvédjétől, miután végeztek a megbeszélésükkel, elsétált a körülbelül 200 méterrel odébb álló autójához, már az ajtót is kinyitotta, amikor az első ütés érkezett.

"Akkor láttam meg azt a haragos személyt, és hozzámnyúlt és ököllel bumm!" - mutatta a mozdulatot a Reggeli kamerája előtt. Arra a kérdésre azonban nem volt hajlandó válaszolni, hogy mondott-e neki előtte bármit az illető, vagy azonnal csak ütött.

"Ököllel és térddel az arcomba vágott, azt hittem, ott a helyszínen elájulok, de nem szabadott elesnem, mert tudtam, hogy ez a támadó tovább fog bántalmazni."

Fekete Pákó a Reggeliben (Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence)


Visszaütni sem mert, a törvények miatt. "Tudtam jól, hogy Magyarországon van egy alaptörvény, ami azt jelenti, hogy az utcán nem verekedünk, és ezt tiltja a törvény, hogy az utcán bántalmazzunk másokat." A fekete zenész ezt úgy értelmezte, hogy még védekezésből sem üthet vissza, ezért jobb híján visszamenekült az ügyvédjéhez, aki kihívta a rendőrséget.

Azonnal feljelentést tettek a szomszéd utcában lévő rendőrörsön, majd onnan vitte el a mentő a Baleseti Sebészetre Pákót. A vizsgálatok szerint agyrázkódást szenvedett, és azért nem jelent meg egy hete a nyilvánosság előtt, mert így nem engedhették ki a kórházból.

Nem derült ki viszont annak a híresztelésnek a valóságtartalma, mely szerint egy ismert agresszor támadt rá egy korábbi adósságvita miatt, Pákó határozottan elutasította, hogy válaszoljon nyilvánosság előtt erre a kérdésre. Azt azonban közvetetten elismerte, hogy ismeri a támadóját, de újfent hangsúlyozta, hogy ha bárhol megint találkoznak, nem fog semmit tenni ellene, akkor sem, ha halálra veri őt "az a szemét ember", mert tisztában van az Alkotmány rendelkezéseivel és utcán nem verekszik.

Mindössze annyit mondott, hogy a rendőrség vizsgálatot indított és tudja, hogy "előbb-utóbb úgyis megtalálják" azt, aki megverte őt.

Még több hír Fekete Pákóról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.