Darabokra tört a Lui mágust rejtő faláda

Galéria: 2 emelet magasságban zuhant ki Müller Attila kezéből a barátja

Kis híján tragédiába fulladt egy vakmerő mutatvány, ám végül kiderült: alaposan becsapta a közönséget Müller Attila és jóbarátja, Lui mágus. Azért az életveszélyes mutatvány előtt még biztosítást kötöttek...

Képekben Müller Attila és Lui mágus életveszélyes mutatványa képgaléria

2011.06.07 10:35FényPont Média

Egy teljesen felújított panelépület szolgált díszletül Müller Attila és Lui mágus lélegzetelállító mutatványának Kőbányán. Egy 20 tonnás daru, egy doboz, egy mágus és egy extrém fiatalember  - mindehhez pedig egy jó nagy adag bátorság és kitartás. Ezek jellemezték az „Xtreme Magic” produkciót.

Lui mágussal már régóta jó barátok vagyunk" – kezdi a CSISZ műsorvezetője. – "Ő keresett meg a produkció ötletével. Mivel imádom az kihívásokat és mindenképpen kíváncsi voltam teljesítőképességem határára, rögtön igent mondtam.” – mosolyog.

Müller Attilát a panelépület 5. emeletéig húzta fel a daru, úgy, hogy egy fadobozt tartott a kezében fejjel lefelé lógva. A dobozban pedig barátja, Lui mágus rejtőzött el.

A doboz és a mágus súlya több, mint 115 kg volt, amit Attila már közel öt perce tartott, amikor kiabálni kezdett.

Fotó: FényPont Média (Még több kép a galériában)

"A lábhevederből szépen lassan csúszott ki a lábam, így nagyon megijedtem, hogy baj lesz. Vagy elejtem Luit, vagy mindketten leesünk. Akkor valahonnan erőre kaptam, behajlítottam a lábfejemet és összeszorítottam a fogamat." - emlékszik Attila.

"A kezem is görcsölt már, mikor megkaptam a jelet, hogy minden várakozást megdöntöttem és sikerült az, amit kitűztünk célul. A daru leengedett, de a második emelet környékén már nem bírtam tovább, először az egyik, majd mindkét karom adta fel a szolgálatot, és a doboz kicsúszott."

A doboz darabjaira tört az aszfalton. Az emberek arcára döbbent félelem ült ki. Vajon mi lett Luival?

A segítők rögtön befutottak a faládához, a sápadt Attilát pedig azonnal leengedték. A rémület annyira úrrá lett mindenkin, hogy kis idő múlva vették csak észre, hogy Lui mágus épen és egészségesen mosolyogva integet a segítői közül.

"Megmenekültem." - mosolygott Lui. "Kicsit tartottam tőle, hogy nem sikerül a mutatványunk, és akkor mindkettőnk élete veszélybe kerülhet, ezért is kötöttünk mindketten biztosítást a produkció előtt. Nagyon bíztam Attilában és a mentális képességeimben, hogy azzal is tudom őt segíteni."

Az erőátvitel és a varázslat tehát sikerült, de a megemelkedett adrenalinszint csak hosszú percek után állt helyre a mágusnál és a műsorvezetőnél egyaránt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.