Müller Attila régóta ismeri a VV táncoslányát

Nocsak: Gigi a Csillag Születik műsorvezetőjével randizgat?

Cáfolja Müller Attila és Gigi, hogy összejöttek és hogy dúl közöttük a nagy l'amour, ám azt mindketten elismerték, hogy kölcsönös a szimpátia közöttük és valóban közös programokat is szerveztek már.

Párbaj: VV Éva és Gigi egymást próbálta túlharsogni képgaléria

2011.05.20 10:29ma.hu

Összehozta egy hetilap a ValóVilág 4-ben szerepelt Gigit és az RTL Klub műsorvezetőjét, Müller Attilát - ám az érintettek határozottan cáfolják, hogy bármiféle szerelmi kapcsolat lenne közöttük! Persze azt egyikőjük sem tagadja, hogy időnként szoktak találkozgatni, de még korai lenne együttjárásról beszélni - tudta meg a NapiÁsz Online.

Azt hihetnénk, hogy a csatorna és a közös munka hozta őket össze, ám valójában ismeretségük már jóval a ValóVilág előtti időkre nyúlik vissza. „Több rendezvényen is találkoztunk már, ráadásul a bátyámmal van egy közös zenéjük." - árulta el Gigi. A Csillag Születik háttérműsorát, azaz a CSISZ-t vezető Müller Attila tehát nem a VV4 alapján szerezte első benyomásait Gigiről, akivel valóban előfordult már, hogy kettesben töltötték az időt, de az nem volt valódi randi.

Gigi a VV4 párbajában (Fotó: RTL Klub, további képek a galériában)


"Elmentünk görkorizni, tök jól éreztük magunkat, nem értem, miért kell ezt ennyire fölfújni" - háborgott Attila. A műsorvezető természetesnek tartja azt is, hogy ezek után összeálltak néhány közös kép erejéig, amikor egy fotós megkérte őket, de "egyiken sem vagyunk egymás szájában" - fogalmazott, miközben azon értetlenkedett, hogy ezt miért kell azonnal óriási szerelemként tálalni.

Gigi a ValóVilágban összejött a villa Szépfiújával, Jerzyvel, ám amikor kiesett a játékból, nagy meglepetésére a fiú viselkedése megváltozott és mire véget ért a valóságshow, addigra már kapcsolatuk is végérvényesen a múlté lett. A lány másfél hónapja van egyedül, úgy érzi, senkinek nincs joga a szemére vetni, ha randizgat valakivel.

Abban viszont nincs egyetértés közte és Attila közt, hogy ezeket a randikat miként értékelik: Gigi szerint "nagyon az elején vagyunk a dolgoknak", és miközben magukénak tudhatják a testvéri jóváhagyást, mégsem ugranak fejest a kapcsolatba.

Attila ezzel szemben azt nyilatkozta, hogy jelen pillanatban sem az ideje nem enged meg egy új kapcsolatot, sem lelkileg nincs rá felkészülve. Mint arról korábban beszámoltunk, Attila húsvétkor elveszítette a lakását: egy égve felejtett gyertya miatt mindene odalett, most a barátai és ismeretlen jótevők segítségével próbálja a nulláról újjáépíteni házát és új életet kezdeni.

Ha ezen túllesz és a Csillag Születik sem foglalja le minden szabad percét, akkor esetleg lehet szó komolyabb kapcsolatról - de addig Giginek be kell érnie a barátilag eltöltött közös szórakozással.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.