Mobiltelefonját egy ismeretlen férfi veszi fel

Détár Enikő eltűnt - Tényleg pszichiátrián gondozzák?

Senki nem tudja, hova tűnt Détár Enikő az elmúlt napokban, egyes hírek szerint pszichiátrián kezelik, a saját telefonján bejelentkező ismeretlen férfi viszont egészen mást mond.

Képekben a csinos színésznő-műsorvezető, Détár Enikő képgaléria

2011.06.03 10:29ma.hu

Napok óta bizonytalanságban tartja rajongóit Détár Enikő, akiről az a hír járja, hogy újra feladták az idegei a szolgálatot és egy vidéki pszichiátriára kellett vinni, ahol jelenleg is kezelés alatt áll. A bizonytalanság abból fakad, hogy Enci nemcsak a nagyközönség elől tűnt el, de privát mobiltelefonját is egy ismeretlen férfi vette fel.

A NapiÁsz Online megkeresésére reagáló idegen nem árulta el, ki ő és milyen kapcsolatban áll a színésznővel, csupán annyit mondott, hogy valaki megkérte, vigyázzon a telefonjára, amíg "ott van". De hogy ez az "ott" egészen pontosan hol van, az szintén nem derült ki.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Közben a híresség férje, Rékasi Károly szintén elérhetetlenné vált: vagy megállás nélkül beszél valakivel a nap 24 órájában, vagy mobiltelefonja foglaltra van állítva.

Détár Enikőnek korábban már voltak hasonló problémái, ezért nem lenne meglepő, ha igazak lennének a hírek. Akkor a kismamák körében nem ritka szülési depresszió uralkodott el rajta Gigi lánya születése után, nem sokkal később pedig házasságuk jutott válságba, sokáig úgy tűnt, már tényleg csak a válás lehet a megoldás.

Férjével azonban rendbehoztak mindent és a kismamaság első szakaszán is sikeresen túljutott, ám egy újabb összeomlás következett akkor, amikor cisztát találtak a hangszálain, és emiatt veszélybe került a karrierje is.

Hogy mi igaz a mostani pszichiátriai kezelésekből, az tehát egyelőre kérdéses, ám az biztos, hogy ezúttal is alapos oka lenne az összeomlásra: munkaadója, az RTL Klub hosszú évek után néhány hete megvált a Reflektor műsorvezetőjétől, édesanyja súlyos beteg, ráadásul egyes, szintén meg nem erősített hírek szerint nem úgy jött be a Rékasival közösen indított vállalkozásuk, ahogyan azt tervezték.

A telefonját kezelő ismeretlen mindenesetre azt mondta, Enci az édesanyjánál van az intenzív osztályon - ebben az esetben viszont izgatottan várjuk, hogy mielőbb ő maga cáfolja meg a saját betegségéről szóló híreket.

Még több hír Détár Enikőről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.