Csak 22 éves volt a fiatal sztár

Újabb rapperhalál: lelőtték M-Bone-t

Néhány héttel az egyik leghíresebb rapper után egy ifjú tehetség némult el örökre, a rajongók nagy szomorúságára. M-Bone egy lövöldözésben kapott halálos sebet.

2011.05.18 13:29ma.hu
Fotó: Necolebitchie

Megrázta a rajongókat az ifjú rapsztár halálhíre, amit a rendőrség jelentett be nem sokkal egy éjszakai akció után. A 22 éves, M-Bone művésznéven ismert amerikai sztárt szülővárosában, a kaliforniai Inglewoodban érte utol a végzete.

A rendőrségi szóvivő szerint a rapper - valódi nevén Montae Talbert - egy 400 lakásból álló háztömb közelében ült az autójában, amikor egy másik kocsi tűnt fel mellette és két lövést adtak le közvetlenül a rapper fejére célozva.

A fiatal előadó csak később, kórházba szállítását követően vesztette életét. Egyes hírforrások szerint a sztár épp alkohollal üzletelt, amikor tüzet nyitottak rá.

M-Bone adta elő a 2010-es év legtöbb internetes találatát elérő "Teach Me How to Dougie" című számot.

Greg Miller, a Cali Swag District nevű rapbanda vezetője (amelyben M-Bone is szövegelt) azt mondta, nem a fiú személye ellen irányult a lövés, véletlen, hogy épp őt találták meg. Hozzátette: M-Bone-t a családja, a barátai és a rajongói inspirálták.

"Keményen dolgozott, szenvedélyes művész és táncos volt, aki nagyon fog hiányozni." - vallotta be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.