17 év után feladta magát a sztár

Sokkoló vallomás: gyilkolt a rapper

17 év után győzött a bűntudat, Trevell Coleman feladta magát a rendőrségen egy tinédzserként elkövetett gyilkosságért.

2010.12.22 15:29ma.hu, fotó: Aishamusic

Édesanyja és barátnője szerint el kellene felejtenie, Trevell Coleman mégis inkább az önfeláldozást választotta és a rendőrségen bevallotta 17 évvel ezelőtti tettét.

Az akkor 18 éves fiatal fiú egy rablási kísérlet során lőtt le Kelet-Harlemben egy férfit, és egészen mostanáig nem derült ki, kinek a lelkén szárad a Henkel nevű férfi halála.

Fotó: Boxclef


A G-Dep művésznéven rappelő férfi William Dunn nyomozónak elárulta, sokáig úgy tudta, áldozata nem halt bele a lövésbe.

A fiatalember azon a napon biciklizni ment, amikor összetalálkozott a Park Avenue és a Keleti 114. utca kereszteződésében a mit sem sejtő 32 éves Henkellel. Közölte áldozatával, hogy most egy fegyveres rablás történik, ám a férfi ellenállt, ekkor Coleman háromszor mellkason lőtte. Ezt követően elmenekült a helyszínről, a gyilkos fegyvert pedig az East Riverbe dobta.

A P-Diddy által felfedezett rapsztár 1993-ban még kifejezetten botrányos életet élt, kemény drogfüggőséggel is küzdött. Arról egyelőre nincs hír, hogy a vallomása után milyen büntetésre számíthat, és hogy enyhítő körülményként veszik-e figyelmembe az önkéntes feladást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.