Dráma Belgiumban

Koncert után lett öngyilkos a zenész

A szemtanúk szerint felmászott a fesztivál területén álló mobilátjátszó-toronyra, majd a mélybe vetette magát

2010.08.23 20:40zene.hu

Többszörös tragédiába torkollott a hét végén a belgiumi Pukkelpop fesztivál. Augusztus 20-án, a nyitónapon Michael Been, az USA-beli The Call együttes énekese kapott szívinfarktust, szombaton pedig a brit Ou Est Le Swimming Pool nevű elektropop-zenekar tagja, Charles Haddon lett öngyilkos. A 22 éves énekes alig egy órával azután vetett véget életének, hogy műsoruk egy súlyos baleset után félbeszakadt.

A zenekar fellépése során az egyik tag, Joe Hutchinson a közönség közé vetette magát, aminek következtében egy fiatal lány súlyosan megsérült – mondta Marc Rubens A sérültet mentő vitte a kórházba, a zenekar pedig félbeszakította a fellépést.

Alig egy órával később Haddon a szemtanúk szerint felmászott a fesztivál területén álló mobilátjátszó-toronyra, majd a mélybe vetette magát, és azonnal meghalt.

A rendőrség kizárta, hogy véletlenül esett le a zenész.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.