"Mikor avanzsálódtam zsenilális énekessé?"

SP: "Én érzelmesebben nyögök Iszak Esztinél"

Nem kíméli egymást a két tinisztár, Fluor és SP, azaz Éder Krisztián, nemcsak szakmailag froclizzák egymást, de mivel albérlőtársak, a magánéletben is csak úgy repkednek a csípős beszólások.

2011.05.11 10:29tabu.tv

Kis híján tönkretette a közelben álló forgatócsoportok munkáját Fluor Tomi, amikor jóbarátját, az SP művésznéven elhíresült Éder Krisztiánt próbálta kifigurázni. A két tinisztárt nemcsak a zene, de a közös albérlet is összeköti, így valóban egymás életének a legapróbb titkait is ismerik, és persze kapcsolatukba bőven belefér egymás froclizása.

Éder Krisztián már néhány hete mentorként domborít a TV2 A Nagy Duett című műsorában, ahol minden hétvégén a zenetévé műsorvezetőjével, Iszak Eszterrel próbálnak valami nagyot alkotni.

SP eddig felhalmozott nagy szakmai tapasztalata és előadói múltja ellenére azonban nem érti, hogy miért választotta őt mentornak a kereskedelmi csatorna.

"Azon gondolkodom, hogy mikor avanzsálódtam zseniális énekessé, mert ez a mozzanat nekem kimaradt... nem sikerült megtalálnom, de még gondolkodom rajta!" - nevet fel a tabutv.hu videójában SP, aki ennek ellenére tökéletesen terelgeti a színpadon a szőke műsorvezetőt.

Időközben Flour Tomi is beporolt a kamera elé, késését pedig csakis azért fogadta el az internetes sztártévé, mert épp jócselekedetet hajtott végre.

Részlet SP legutóbbi klipjéből (Fotó: RedLemon)


"Azért késtem, mert Bence ma költözött hozzánk és megkért, hogy segítsek összerakni az ágyat meg a szekrényt. Mondtam neki, hogy gyorsan fürödjön, de Ő lassan fürdött, én meg meguntam és nem vártam rá tovább... Én elkéstem, Ő meg ide sem ért!" - avat be a Mizu sztárja, aki azonnal bekapcsolódik a beszélgetésbe.

"Nagyon tetszik SP és Eszti közös Nagy duettes pályafutása, eddig a Backstreet Boysos tetszett a legjobban!" - nevet a Tabu Tv kamerája előtt Fluor.

"A legutóbbi adásra a Black Eyed Peas I Gotta Feeling című számával készültünk. A produkció különlegessége, hogy Eszter érdekesen fog benne nyögni, de ezt nem én tanítottam neki, mert én sokkal érzelmesebben nyögök! Tomika is tudna erről mesélni, mert áthallatszik a szobába... mármint amikor gyúrok!" - magyarázkodik Krisztián.

"Aha, igen... akkor Te vagy mindig az az ááááá, ááááá?" - ordított fejhangon Fluor, aki ezzel a finom performansszal több, a közelben álló stáb interjúját is megfúrta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.